Nieuws

Nieuwsbericht klanten. Wij wensen alle bezoekers van onze website een voorspoedig en succesvol 2023. Onze website zit vanaf 1 januari in een nieuw kleedje.

Door de commerciële informatie te scheiden van de klantenzone, wordt de site overzichtelijker zodat iedere doelgroep sneller de benodigde info bekomt. Wilt u informatie in de klantenzone raadplegen, contacteer ons dan zodat we u via een toegangscode naar de documentatie kunnen leiden die voor u van toepassing is.

No items found.
No items found.

Ervaringen van onze klanten

De ingebruikname van onze modules liep volledig zoals het Wings-team het had voorzien, dankzij hun raadgeving en begeleiding. Dit ging een stuk vlotter dan ik zelf had durven hopen, want met ons uitgebreide productgamma leek het voor mij vooraf geen sinecure.
M. Verbeeck
Vermarc Sport
De kassaverkopen brachten we van bij het begin in de Wings-kassamodule in, waarbij zowel de boekhouding als het voorraadbeheer meteen juist werd verwerkt.
Author Name
VP of Company
Wings bood ons met de boekhoudsoftware alle functionaliteiten die we hadden vooropgesteld. Dankzij de vlotte interface koppelden we gemakkelijk en naadloos onze andere software!
Mr. Pauwels
Exellent