Boekhoudsoftware voor vzw's

In de boekhoudwetgeving voor vzw's wordt er een onderscheid gemaakt tussen kleine, grote en zeer grote vzw's. Onafhankelijk hiervan kan een vzw onder de btw-wetgeving vallen.

Als vzw kan u daarenboven genieten van extra voordelige abonnementsvoorwaarden.

Door de talrijke configuratie-opties is Wings optimaal geschikt voor elk type vzw, waardoor u bij wijziging van de statuten enkel de instellingen van de Wings-software moet aanpassen.

Ontdek hoe Wings een frisse wind door uw administratie laat waaien!

image-extra verkoopargumenten

Boekhoudpakket

Ons boekhoudpakket is op maat gegoten voor bedrijven van de 21ste eeuw. Wings biedt de mogelijkheid om flexibel mee te groeien met uw organisatie. Bovendien is Wings een Belgische kmo, waarvan de oprichters zowel boekhoud- als IT-kennis hebben.

Daarnaast heeft ons boekhoudpakket heel wat te bieden om uw administratie te automatiseren. Zo kan u uw boekhouding volledig digitaal voeren en boekt u de financiële gegevens gemakkelijk, correct en snel in via CODA-bestanden.

Heeft u nood aan een betrouwbare, analytische boekhouding? Met wel vijf analytische niveaus bent u bij Wings aan het juiste adres.

Facturatiepakket

Met Wings Trade maakt u uw facturen in een mum van tijd en in een professionele lay-out die u zelf bepaalt. Orderbevestigingen en leveringsbons zijn al even eenvoudig aan te maken. Dankzij de verkoopstatistieken, de historieken en het ingebouwde voorraadbeheer krijgt u op elk ogenblik een handig overzicht van uw handelsactiviteiten. Wings Trade bestaat in de uitvoeringen Standard, Comfort, Professional en Enterprise. Per uitvoering krijgt u extra mogelijkheden: zo schaalt u het pakket naar de grootte van uw onderneming.