Boekhoudsoftware voor accountants

Wings is de schakel tussen uw deskundigheid, de informatiebehoeften van uw klant en de aangiftes van de overheid. Meer dan 300 boekhoudkantoren vertrouwen reeds op Wings voor onze expertise en support bij het digitaliseren van hun administratie. U werkt optimaal omdat zowel u als uw klant samen kunnen werken in hetzelfde dossier. 

Iedereen wil tijd en geld zo optimaal mogelijk besteden. Via Wings Online hebt u de ideale oplossing voor u en uw klanten. Uw klant heeft zo op elk ogenblik de kans om zijn boekhoudkundige gegevens te raadplegen. 

Ontdek hoe Wings een frisse wind door uw administratie laat waaien!

image-samenwerken

Samenwerken

U bepaalt samen met uw klanten welke boekhoudkundige taken zij mee zullen uitvoeren. Doet u de volledige boekhouding zelf? Dan kan uw klant via onze app (voor smartphones en tablets) de boekhouding gratis raadplegen. Zo heeft iedereen altijd de nodige gegevens bij de hand. 

Functionaliteiten

Naast een algemene boekhouding kan u zowel een analytische als een budgettaire boekhouding voeren. Daarnaast zijn er diverse standaardrapporten voorzien, zoals onder meer een interne jaarrekening en cashflowrapporten. Deze kosten kunnen automatisch gespreid worden over meerdere periodes.

Hebt u bedrijfsvoertuigen waarvan de fiscaliteit onderling verschilt? In Wings maakt u aparte voertuigfiches aan waardoor de btw-aftrekbaarheid en fiscaliteit van elk voertuig individueel kan worden berekend.

Ontdek de functionaliteiten

Wings Invoice

Heeft uw klant nood aan een eenvoudig platform waarmee hij/zij facturen kan maken en aankopen kan doorgeven? Met een uniek dashboard krijgt uw klant meteen zicht op de omzet, de best verkochte producten, klanten, leveranciers, ...

Ontdek Wings Invoice

WingsApp

Via onze handige WingsApp kan de gebruiker de openstaande posten en omzetten van klanten en leveranciers raadplegen vanop een iOS/Android-smartphone of tablet.

Gebeurt de boekhouding van uw onderneming door een externe boekhouder of boekhoudkantoor via Wings Online Boekhouding? Ook dan biedt de WingsApp de klant de mogelijkheid om naast de openstaande posten en omzetten van klanten en leveranciers ook de resultatenbalans te raadplegen.