Vacature


Analist-Programmeur

Introductie

Wings Software ontwikkelt sinds 1983 boekhoudsoftware voor bedrijven. Wings is een toonaangevend bedrijf in het ontwikkelen van softwaretoepassingen. Bij Wings is het als thuiskomen. Je werkt in een aangename, familiale sfeer en in een horizontale bedrijfscultuur waar iedereen gelijk is.

Jouw verantwoordelijkheden

Heb jij altijd feeling gehad met software en cijfers? Beschik jij over een bachelor informatica of gelijkwaardig door ervaring? Kijk dan hieronder wat Wings voor jou kan betekenen.

Je werkt samen met een gedreven team van ervaren programmeurs. Ook met de supportafdeling die ervoor zorgen dat niet alle technische vragen door de programmeurs moeten beantwoord worden. Daarnaast zal je samen met je collega’s werken aan de ontwikkeling van nieuwe software in de bestaande pakketten.

Ben jij onze nieuwe collega?

Ons aanbod

Sta je niet graag in de file richting Brussel of Antwerpen? Ga dan aan de slag bij Wings, een bedrijf in je buurt en in een rustige omgeving. Na een specifieke opleiding in onze softwarepakketten door je teamgenoten, draai je volop mee in ons dynamisch bedrijf.

Wij bieden:

Een aantrekkelijk loon, aangevuld met:

Stuur uw CV hier en soliciteer!