Integratoren

Hieronder vindt u de verschillende integratoren die werken met Wings-software. 

Zij werken met Wings Software:

Lean Interactions

Lean interactions ontwikkelt en commercialiseert het LEAN ERP platform specifiek gericht op productiebedrijven en installatiebedrijven. Bij Lean Interactions hanteren we een open – vlakke cultuur, alles is bespreekbaar. Onze medewerkers zijn dynamisch en bieden we alle technologische middelen aan. Los daarvan leren we ook graag wat technologie kan betekenen in bedrijfsprocessen, waardoor een continue groei mogelijk is.

West-Vlaanderen
Lees meer

Interlinie

Voor u werken wij uw idee uit tot een perfect afgewerkte website, webshop of webtoepassing. Geen idee is ons te groot of te klein. Met 19 jaar ervaring in het ontwerpen, ontwikkelen, optimaliseren en onderhouden van weboplossingen in verschillende sectoren, voor zowel zelfstandigen als kleine en grote KMO's, bieden wij u professionele oplossingen op uw maat en binnen uw budget.

Antwerpen
Lees meer

Syneton

Admin-IS en Admin-Consult verhogen de rentabiliteit van uw kantoor, geven u grip op uw administratie en helpen uw kantoor te groeien! Met onder meer uitgebreid permanent dossier, kwaliteitstoetsing, anti-witwas, UBO, tijdsregistratie, facturatie, deadlines en documentbeheer, HRM, CRM,... Via verregaande samenwerkingen en connecties worden uw applicaties aan elkaar gekoppeld en wordt uw kantoorbeheer de spil van uw digitaal ecosysteem.

Lees meer

Myfact

MyFact: Eenvoudige facturatie software voor zelfstandigen, kmo's & freelancers.

Lees meer

Soda

Dematerialiseert uw sociale documenten. Ontvang loonboekingen van vrijwel alle sociale secretariaten. SODA is een digitaal formaat dat CodaBox ontwikkelde. U importeert de data eenvoudig en snel in uw boekhoudprogramma.

Lees meer

Dash.board

Kmo's krijgen zicht op hun administratie! “In de nieuwe economie is het noodzakelijk om dagelijks over accurate cijfers te beschikken! Dus gebruik ik Dashboard om zo over deze real-time informatie te beschikken.”

Lees meer

fuga

Fuga is Practice Management Software (PMS) voor dierenartsen die een compleet pakket aanreikt met o.m. klanten- en patiëntenbeheer, voorraadbeheer, (beperkte) boekhouding en uitgebreide management tools. Als doel heeft Fuga om je praktijk efficiënter te laten werken, de kosten te verlagen en de output te verhogen.

Lees meer

okioki

OkiOki maakt komaf met het gepuzzel ieder kwartaal, met het terugvinden van al die facturen in de mail, met het uitpluizen van credit card statements, met het boeken van die bonnetjes ... OkiOki verzamelt alle documenten automatisch op 1 plaats en verstuurt ze naar de accountant. Als een persoonlijke assistent gaat ze voor jou aan de slag. Weg met die kwartaalstress. En je voelt je weer helemaal OkiOki.

Lees meer

Travelnote

TravelNote biedt u het meest complete backoffice en midoffice programma voor de reisbranche aan. Of u een reiskantoor of touroperator wilt beginnen, of al één of meerdere kantoren heeft of gewoon op zoek bent naar betere, goedkopere software, u bent bij TravelNote aan het juiste adres! TravelNote verzorgt de opvolging van uw dossiers vanaf het opstellen van een offerte tot het bezorgen van de reisdocumenten en de complete boekhoudkundige verwerking. Onze software kunt u gebruiken binnen uw reisbureau of reisbureauketen, of als u een kleine gespecialiseerde touroperator bent. Beheer uw kantoor efficiënt met statistieken, mailings, e-mail integratie, boekhouding, etc. Kortom het is de totaaloplossing voor de automatisering van uw kantoor.

Lees meer

Cafca

Uw volledige bedrijfsadministratie in één pakket op maat van de installateur. Cafca staat voor een gestroomlijnde administratie zodat u constant een overzicht behoudt op uw bedrijfsprocessen en resultaten.

Lees meer

Silverfin

Silverfin connecteert met alle boekhoudpakketten. Hierdoor heb je alle financiële data steeds bij de hand, ongeacht welke bron. Wij automatiseren traditionele afsluit workflows en verhogen daardoor de efficiëntie, nauwkeurigheid en winstgevendheid van je kantoor. Vervolgens voorzien onze krachtige analyse- en reporting tools de data en inzichten die ervoor zorgen dat klanten jou als trusted advisor zien.

Lees meer

Deskflow

Zorg van A tot Z voor één geconnecteerd werkproces tussen alle afdelingen met ons gebruiksvriendelijke en eenvoudig te implementeren online platform.

Lees meer

companyweb

Companyweb is dé specialist op vlak van bedrijfsinformatie. Je krijgt inzage in de financiële gezondheid en andere sleutelfactoren van alle Belgische bedrijven. Met de Companyweb integratie in Wings krijg je toegang tot alle relevante bedrijfsgegevens. Maak eenvoudig nieuwe fiches aan op basis van een btw-nummer en raadpleeg meteen de financiële toestand, adresgegevens en eventuele waarschuwingen (faling, adreswijziging, vereffening, …) voor elk bedrijf. Rechtstreeks in je boekhoudsoftware. Zo kan je steeds zorgeloos zakendoen.

Lees meer

Simpla

Online facturatie software voor dagelijks gebruik, superveel mogelijkheden, mini prijs!

Lees meer

Comax

Specifiek voor de accountant: u gebruikt reeds een portaal tussen u en uw klant, denk aan Silverfin, Clearfacts, Yuki, Billit,… dan zorgen wij dat deze systemen automatisch worden gevoed met interessante documenten voor u en uw eindklant uit uw permanent dossier en jaardossier. Een voordeel voor beide partijen. Met COMAX connect synchroniseert u specifieke documenten uit uw mappenstructuur of DMS naar uw andere pakketten. Zo hoeft u maar 1 archiveringsactie te doen en heeft u en uw klant steeds de juiste documenten ter beschikking in al uw pakketten.

Lees meer

codabox

Versnel & vereenvoudig al je financiële processen Met CodaBox knoop je informatiestromen uit verschillende bronnen aan mekaar. Al je facturen, bankrekeningen en loondocumenten worden omgezet in bruikbare data… afgeleverd in de software van je keuze.

Lees meer

In-Motion

GROW WITH THE ERP FLOW In-Motion staat garant voor een persoonlijke aanpak. Luisteren naar, meedenken en mee groeien met onze klanten gedurende het volledige traject is wat wij het liefste doen.

Lees meer

Furoo

Furoo vereenvoudigt de bedrijfsadministratie. Furoo is een pre-accountancy platform voor KMO's en zelfstandigen.

Lees meer

Teamleader

Customer management, project management and invoicing in one handy tool.

Lees meer

Isabel6

B2B-betalingen zonder gedoe. Alle transacties via één multibancair platform. Gebruik de veilige online software van Isabel 6 en voer snel en eenvoudig transacties uit op al uw rekeningen, bij elke Isabel 6-partnerbank.

Lees meer

billit

E-factuur (UBL) platform waar boekhouders en ondernemers digitaal factureren via PEPPOL en samenwerken. Billit is voor ondernemers. Wij maken het echt makkelijk om een administratie bij te houden. Geen onbegrijpelijke boekhoudtermen maar automatiseren wat geautomatiseerd kan worden. U bent tenslotte ondernemer, geen boekhouder. Ontdek nu waarom vele ondernemers en boekhouders UBL & PEPPOL gebruiken voor digitaal factureren.

Lees meer

First

Eenvoudig van boekhouding tot belastingaangifte en jaarrekening

Lees meer

Ibanity

Our technology helps you connect to a wide range of financial services from different providers, without the hassle and complexity of integrating separate APIs.

Lees meer

Freshnote

Volg online je boekhouding op. Connecteer je Boekhoudkantoor en bekijk je cijfers in real time.

Lees meer

Peppol

PEPPOL is a set of artifacts and specifications enabling cross-border eProcurement.

Lees meer

Breex

Een facturatieprogramma waar ondernemers & boekhouders samenwerken MyBreex is voor & door ondernemers. Wij maken het u echt gemakkelijk omtrent de verwerking van uw inkomende & uitgaande facturatie en hun bijhorende betalingen. Geen moeilijke boekhoudtermen en alles eenvoudig automatiseren wat geautomatiseerd kan worden. Nadien wordt alles gestructureerd aan uw boekhouder aangeleverd.

Lees meer

Bookmate

BookMate is een gebruiksvriendelijk digitaal portaal. Uw klant verzamelt zijn verkoopfacturen, inkoopfacturen en diverse documenten op één plek.

Antwerpen
Lees meer

Clearfacts

Voor de (KMO)dossiers binnen uw portefeuille ondersteunt Clearfacts de administratieve taken in voor- en na-bereiding tot het boekhouden.

Antwerpen
Lees meer

Bizzcontrol

Bizzcontrol helpt accountants om proactief advies aan te bieden. Door de dynamische weergave van de cijfers biedt u uw klanten begrijpbare inzichten in hun onderneming.

Antwerpen
Lees meer

Bright Analytics

BrightAnalytics is het meest intuïtieve, betrouwbare en snelle managementrapportage platform dat in alle behoeften op het gebied van managementrapportage en consolidatie voorziet en één enkele versie van de waarheid biedt. Het centraliseert alle cijfers in één krachtige rapportage tool. Dankzij de financiële logica die in het BrightAnalytics platform is ingebouwd, worden automatisch gegenereerde dashboards, rapporten en scorecards in een mum van tijd gecreëerd. De geconsolideerde management rapporten zijn altijd en overal beschikbaar en vertellen het ware verhaal achter de cijfers.

West-Vlaanderen
Lees meer