Verdelers

Hieronder vindt u de verschillende verdeelpartners van Wings. 

Zij werken met Wings Software:

Salco

Uw administratieve software draait best op een performante, stabiele en veilige IT-infrastructuur.

Antwerpen
Lees meer

Boca

Hard - & Software - alle benodigdheden Kivewin: programma voor thuisverpleegkundigen

Lees meer

XCES

Maatsoftware voor KMO's. Uw IT-specialist die luistert naar uw uitdagingen en ermee aan de slag gaat.

West-Vlaanderen
Lees meer

MID-software

In het jaar 1992 werd de firma M.I.D. Software Engineering bvba opgericht en heeft zich een aantal jaren onderworpen aan research, ontwikkeling en de productie van maatwerk, onderhouds/ruiten-pakket voor de schoonmaakbedrijven. Vanaf het jaar 1994 zijn deze software pakketten gecommercialiseerd en heeft M.I.D. inmiddels tal van bedrijven ermee uitgerust. Iedere schoonmaakorganisatie wordt gekenmerkt door zijn eigen manier van werken. Toch stelt iedereen zich dezelfde vraag : worden onze tijd en middelen op een efficiënte manier besteed ? Velen beseffen dat dit niet altijd het geval is maar kunnen geen pasklaar antwoord verzinnen om dit probleem te ondervangen. Automatisering is in vele gevallen de oplossing om uw efficiëntie gevoelig te verhogen. Het gebrek aan informaticakennis of financiële middelen mag U er niet van weerhouden deze richting in te slaan.

Lees meer

Aaron

Aaron NV onderzoekt uw IT-uitdagingen en biedt u de geschikte oplossing, rekening houdend met onze analyse en uw vooropgestelde budget, zonder u te overspoelen met technische vaktermen.

Antwerpen
Lees meer

Acacia

Acacia is gespecialiseerd in geïntegreerde computer-service voor KMO's. Dit houdt in dat wij stabiele totaaloplossingen bieden aan een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Wij zijn een klein team met grote beschikbaarheid. Elke medewerker kent de regelmatige klanten.

Lees meer

Alaska Software

Onze ALASKA software is gegroeid uit onze jarenlange samenwerking met diverse klanten uit de maritieme en logistieke sector. Wij luisterden naar hun verzuchtingen en bezorgdheden en werkten daar samen met hen een oplossing voor uit. Het resultaat is een performante operationele software die als basispakket klaar voor gebruik is. Of dat de basis kan vormen voor onze software op maat als u dit wenst. Deze software is nu ook voor kleinere ondernemingen beschikbaar via onze SaaS/ASP formule die hen de mogelijkheid geeft om dmv een beperkte maandelijkse vergoeding te beschikken over de ALASKA software.

Antwerpen
Lees meer