Boekhouders

Hieronder vindt u de verschillende boekhoudkundige partners van Wings. 

Zij werken met Wings Software:

Geen resultaten gevonden
Debit Credit

Debit Credit

Debet Credit is een boekhoudkantoor dat sinds 1994 actief is in de Antwerpse regio. Onze klanten zijn actief in een brede waaier van sectoren. Het zijn zowel handelaars als vrije beroepen, eenmanszaken en vennootschappen. Wij richten ons vooral op KMO bedrijven die in de grotere boekhoudkantoren vergeefs op zoek zijn naar een persoonlijke aanpak.

Lees meer
RT-advisors

RT-advisors

Lees meer
M-advisors bv

M-advisors bv

Antwerpen
Lees meer
Atexio

Atexio

ATEXIO staat voor Accountancy, Tax en Expertise voor Innoverende Ondernemers. De X staat dan weer voor de verbindende factor die de accountants en financiële experts van ATEXIO zijn, mede naar ons jarenlang opgebouwd netwerk aan vakspecialisten toe. De aanpak van ATEXIO is even eenvoudig als duidelijk: we gaan steeds voor een lange termijnrelatie met u als klant, gebaseerd op een wederzijds vertrouwen en respect voor elkaars werk. ATEXIO zorgt voor een betrouwbaar fundament waarop u kan bouwen in onze snel veranderende sector.

West-Vlaanderen
Lees meer
BV Accountants

BV Accountants

BV Accountants BV is gespecialiseerd in boekhoudkundig en fiscaal advies. Naast deze zaken ondersteunen wij ook onze klanten in de digitalisering. De klant en zijn wensen staan bij ons op de eerste plaats, waarbij vertrouwen één van de voornaamste troeven is in de relatie klant-boekhouder/fiscalist. We staan voor duidelijkheid, het nakomen van afspraken en een openhartige en eerlijke wijze van samenwerken

West-Vlaanderen
Lees meer
Camfisc

Camfisc

Fiscaliteit, Bedrijfsadvies, Boekhouding. Advies en begeleiding op uw maat.

West-Vlaanderen
Lees meer
Bouten Boekhouding

Bouten Boekhouding

Wij zijn een klein kantoor waarvoor persoonlijke service centraal staat. U komt steeds bij dezelfde persoon terecht die uw dossier door en door kent. De cliënt is bij ons geen nummer, maar een gewaardeerde klant, hoe klein ook. Het cliënteel bestaat hoofdzakelijk uit KMO’s en eenmanszaken.

West-Vlaanderen
Lees meer
Contabilista Stuer

Contabilista Stuer

Gespecialiseerd in het Portugees pratende publiek.

Brussel
Lees meer
Nadia Claessens

Nadia Claessens

Antwerpen
Lees meer
L'abaco

L'abaco

Ons team verzorgt al uw wettelijke verplichtingen. Van het voeren van de boekhouding, het opstellen van de jaarrekening tot het indienen van aangiftes BTW, personenbelasting en vennootschapsbelasting. U kan ook bij ons terecht voor de opmaak van budgetten en budgetopvolging, herstructureringen en fiscale optimalisaties. Ons kantoor kan bovendien een bijzondere expertise en ervaring voorleggen binnen de social profit. Oprichting en ontbinding van VZW's, juridische begeleiding, aangiften jaarlijkse taks VZW's en rechtspersonenbelasting, advies omtrent het BTW-statuut alsook het begeleiding, indienen en afrekenen van subsidiedossiers. Wij verzorgen m.a.w. uw not for profit administratie van A tot Z. Wij geloven sterk in het model van de 'groepspraktijk'. Professionals onder hetzelfde dak met elk hun eigen specialisatie. U bent steeds persoonlijk in contact met een vennoot van het kantoor, met kennis van zake.

Antwerpen
Lees meer
Van Epperzeel

Van Epperzeel

Accountantskantoor Van Epperzeel BV te Grembergen is uw perfecte fiscale partner. Uw boekhoudkundig expert met professionele know-how en een persoonlijke aanpak op maat van de klant. De boekhouding is voor elke onderneming een werkinstrument op lange termijn. Ons kantoor bewaakt voor u al uw fiscale en boekhoudkundige verplichtingen.

Oost-Vlaanderen
Lees meer
Tellent

Tellent

Technologie heeft ervoor gezorgd dat Tellent uw boekhouding anders aanpakt dan de traditionele boekhouder of accountant: - Wij werken uitsluitend digitaal! - Met de meest gebruiksvriendelijke software, in de cloud. Een plezier dus voor de ondernemer om zijn of haar administratie bij te houden! - Bijgevolg zijn wij constant bij met de boekhouding - Meer nog: we werken meer en meer met automatische aanvoer, via een bot. Hierdoor krijgen we nu zelfs al documenten binnen die de ondernemer zelf nog niet ontvangen heeft. - Dit helpt ons om te schakelen van reactief boekhouden naar proactief advies! En geef toe… dat is toch waar ELKE ondernemer van droomt? Meer nog, dat is eigenlijk waar ELKE ondernemer naar toe zou moeten! Het kan! We bewijzen het al dag na dag!

Oost-Vlaanderen
Lees meer
Fibola

Fibola

Boekhouding en fiscaliteit voor starters, kmo’s en vrije beroepen die vooruit willen.

Antwerpen
Lees meer
Diepvents BV

Diepvents BV

Antwerpen
Lees meer
De kleine prins

De kleine prins

de kleine prins is een accountantskantoor dat enkel en alleen voor BE non-profit werkt (vzw's, Ivzw's en Stichtingen). We werken helemaal digitaal en maken daarvoor gebruik van Wings, ClearFacts, Eenvoudig Factureren en Freshnote. Het kantoor heeft een 30-tal medewerkers en we beheren een 500-tal dossiers, van klein tot zeer groot, van lokaal tot internationaal.

Vlaams-Brabant
Lees meer
ABF Kempen

ABF Kempen

Onze missie : Opdat de beste schoenmaker best bij zijn leest blijft, besteed de ondernemer alle boekhoudkundige en fiscale administratie ook best uit aan zijn specialist : de fiscaal accountant. Wij bundelen die administratie, die gegevens, die informatie tot een overzichtelijk geheel van cijfers. Dat geheel, uw boekhouding, maakt het voor u mogelijk om de beste beslissingen te nemen, zodat u met gerust gemoed kan doen waar u het best in bent: te ondernemen.

Antwerpen
Lees meer
V.G. Business Consulting BV

V.G. Business Consulting BV

Boekhouding, fiscaliteit, Notariële boekhouding Uw partner bhij de oprichting en groei van uw onderneming.

Antwerpen
Lees meer
Pirogova Maria

Pirogova Maria

Personenbelasting, algemene boekhouding, fiscaal advies/bijstand, begeleiding starters

Antwerpen
Lees meer
Asiye Göktekin

Asiye Göktekin

Fiscaal Accountant - oprichtingen (1ste adviesgesprek gratis) - opstellen financieel plan.

Antwerpen
Lees meer